Fogát törte a 9 éves gamer a Warzone miatt

A hagyományos sportokkal ellentétben, ahol rengeteg a sérülés, nem éppen gyakori, hogy a gamerek orvosi kezelésre szorulnak a videojátékok miatt, de egy fiatal Warzone-játékossal pontosan ez történt.

Ahogy egy Reddit-felhasználó elárulta, unokaöccse éppen Warzone-t játszott,

amikor hirtelen bekövetkezett a katasztrófa, és végül kitört egy foga.

A mikrofon használata a csapattársakkal való kommunikációhoz vagy az ellenfelek szidalmazásához a modern játékélmény szerves részét képezi, de ennek lehetnek nem várt hátrányai is.

Egy Reddit-posztban ‘Appropriate_Try_9946’ nevű felhasználó egy üzenetet tett közzé, amelyet egy rokonuknak tűnő személytől kapott, és amelyben elmagyarázta, hogyan sérült meg az unokaöccse foga a Warzone játék közben.

“Nem tudom, hogyan történhetett ez egyáltalán, de XY kitörte az egyik állandó új fogát videojátékozás közben, mert véletlenül megharapta a mikrofont” – állt a szövegben. “Most hisztériázik, és mondom neki, hogy majd rendbe hozzák, de vajon ez egy hamis új fog lenne?”.

A Warzone játékosok gyorsan reagáltak a történetre, megjegyezve, hogy korábbi tapasztalataik alapján szilárdan hisznek abban, hogy ez az eset valós.

“A kisgyerekektől kapott néhány death comm alapján a legkevésbé sem lepődnék meg ezen” – kommentálta az egyik játékos.

Remélhetőleg a fiatal játékos rendbe jön, és felkeresi a fogorvost, hogy felkészüljön a Warzone 2 későbbi, idei megjelenésére.

Betöltés...
Keresés
Keresés