Íme a GTA V mod, ami olyan szép, mintha a GTA VI lenne

A NaturalVision eredetileg egy olyan mod volt, amely a játék grafikáját hivatott egy kicsit feldobni az igényesebb PC-s felhasználók számára, de 2017-ben NaturalVision Remastered néven átdolgozták, és a fejlesztés azóta is folytatódott – és hatalmasat fejlődött.

Akkoriban eléggé lenyűgöző volt, hogy az autók részletesebbek és némileg puccosabb megvilágítással rendelkeztek.

Most pedig ez a ma megjelent trailer nem csak egy fantasztikus bemutatója mindannak, amit a mod jelenleg kínál, de néhány ponton megáll, és közvetlen összehasonlítást tesz a vanilla játékkal, hogy megmutassa, milyen messzire és mélyre mennek ezek a módosítások.

A sziporkázó látvány természetesen az első és legnagyobb dolog, ami itt látható, a fényeffektusoktól kezdve a megnövelt textúraméretekig, minden abszolút elképesztő. De van néhány olyan dolog, ami játék közben talán nem tűnik fel azonnal, de ami mégis nagyon szép. Ilyen például az épületek belső terének parallaxisa.

A teljesen animált táblák is igazán életre keltik a játékot, különösen éjszaka, miközben a játék időjárását, a környezeti színpalettát, a talajtextúrákat és a növényzetet is megváltoztatták, “hogy elmosódjon a határ a fantázia és a valóság között”.

Neked elbírja a géped?

Betöltés...
Keresés
Keresés