Ismét csalódottak a Battlefield 2042 játékosok – Nem tetszik nekik az új map

A Battlefield 2042 Season 1 visszacsalogatta a játékosokat, és a játék megjelenése óta a legmeredekebb emelkedést könyvelhette el a játékosok számában.

Így a DICE-nak és az EA-nek volt egy kis reménye arra, hogy visszaszerezze az elveszett játékosokat.

Végül augusztus 1-jén a DICE foglalkozott a konzolos aim assist problémájával, átdolgozta a Kaleidoscope-ot és átdolgozta a specialistákat. A Battlefield játékosok nagyra értékelték a frissítés életminőségi és hibajavítási javításait.

A közösség remélte, hogy a Season 2 jelentősebb, széleskörű változásokat hoz, és folytatja a lendületet.

Sajnos egy szivárgásból kiderült, hogy a Battlefield 2042 csak egy új pályát kap a Season 2-ben, és a játékosok elvesztették a hitüket.

A megbízható Battlefield-szivárogtató Temporyal egy térképet szivárogtatott ki, amely a Season 2-ben érkezik Stranded címmel. A szivárogtató azt állítja, hogy „a térképen a Gatun-tó, egy panamai mesterséges tó miatti összecsapásról van szó”.

Temporyal spekulációi szerint a POI-k között szerepelhet a The Locks, a The Dam, és akár egy megfeneklett hajó is. Persze a Reddites közösség rögtön fel is szólalt, hogy a Season 2 is csak egyetlen mapot hoz, ami szinte elfogadhatatlan.

A Battlefield-közösség nem aprózta el a szavakat, és világossá tette, hogy a Battlefield 2042 live service rendszere egy csődtömeg.

Mit gondoltok, lesz jövője így a következő Battlefield játéknak?

Betöltés...
Keresés
Keresés