Megjött Thanos?! – Ilyen FIFA játékhibát még biztosan nem láttál

Azt tudjuk, hogy a FIFA 23 során érkezik egy hivatalos Marvel x FIFA kampány, aminek keretein belül a Hero lapok képregényes köntösbe bújnak majd. Valószínűleg ennél elrugaszkodottabb dologra nem kell számítani, mégis sokan abban bíznak, hogy egyszer majd Tony Starkkal, vagy Amerika Kapitánnyal lőhetnek gólt.

S míg ez egy pozitív jövőkép, sajnos a jelenben nem működik minden úgy, mint ahogy kellene. Felütötte a fejét egy új, eddig még nem nagyon látott hiba, ami tényleg olyan, mintha egy Marvel film, vagy képregény kellős közepébe csöppentünk volna.

Does anyone know what this is? from FIFA

Ahogy a Redditre feltöltött fenti videóban is látszik, mintha robbanásszerű játékelemek bukkannának fel a pályán, ezzel teljesen kitakarva a játékosokat, na meg a pálya egy határozott részét. Feltehetően valami a spagetti-kódban csúszott el, viszont ha nem szaporodik el a hiba, félő, hogy az EA Sports nem fog vele komolyabban foglalkozni és a FIFA 23-ba is átemelik a szóban forgó hibát.

Az EA Sports még nem reagált a jelenségre, a közösség viszont már azzal viccelődik, hogy ez a Marvel szuperhősök eljövetelének első jele.

Betöltés...
Keresés
Keresés