Újabb rejtett helyet fedeztek fel a WZ játékosok – Őrült sok loottal!

Több mint egy évvel a map megjelenése után úgy tűnik, hogy a legtöbb WZ játékos már rájött a Caldera meghódításához szükséges tippekre és trükkökre.

A sziget legjobb leszállóhelyeitől kezdve a nagy értékű zsákmányok helyszínéig a map legtöbb titkát már régen megfejtették és megosztották. És mivel a Warzone 2 megjelenése egyre közeledik, sok játékos már alig várja, hogy lássa, mit tartogat a jövő.

De egy sasszemű Warzone játékos a Redditen úgy tűnik, hogy talált még rejtett titkot a Calderán.

A magas értékű zsákmányzónák olyan kijelölt területek a térképen, ahol a játékosok magas szintű zsákmányt és készpénzt találhatnak, amivel fegyvereket vagy más felszereléseket vásárolhatnak.

Ezek a helyek meccsről meccsre változnak, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak minden egyes meccsen ki kell alakítaniuk a stratégiájukat. LebSonny Reddit-felhasználó szerint bizonyos meccseken a Power Plantnél lesz egy nagy értékű zsákmányzóna, még akkor is, ha nincs megjelölve.

Hidden High Value Loot Zone @ Power Plant from CODWarzone

LebSonny szerint a Calderán minden meccsen négy különböző magas értékű loot zónának kellene lennie, de egyes meccseken csak három van feltüntetve. Ezekben a meccsekben a hiányzó zóna valójában garantáltan a Power Plantnél található.

Tehát nincs más hátra, irány a Power Plant! 

Betöltés...
Keresés
Keresés