„A legutóbbi frissítés után kezdődött” – Rengeteg Valorant játékosok panaszkodik

Augusztus 20-án egy Reddit bejegyzésben a Valorant játékos, „Thrillorion” megjegyezte, hogy a legutóbbi, augusztus 9-i patch óta egyre több a hit reg probléma.

„Az utóbbi időben rengeteg olyan klipet rögzítettem, ahol a töltényeim szó szerint átrepültek az ellenfelek fején és mellkasán anélkül, hogy regisztráltak volna” – írta a játékos. „Nem annyira a szezon elején tapasztaltam ezt, de az elmúlt héten, szent ég, ez a játék néha elárul engem… emiatt talán még néhány meccset is elvesztettem”.

Hitreg in this game is horrible – recent experiences? from VALORANT

„Próbáltam csökkenteni a késleltetést, és ellenőriztem az Nvidia reflex beállításait, de még mindig nem változott semmi. Ráadásul azt kell mondanom, hogy most még csak 100 órám van a Valorantban, és szuperül élveztem a játékot, amíg ez a furcsa helyzet elő nem állt” – tette hozzá.

A témában mások is megosztották tapasztalataikat, a közös téma az 5.03-as patch óta jelentkező problémák voltak.

„Nekem is feltűnt, hogy egy maréknyi lövésem átment a felsőtesten és a fejen anélkül, hogy regisztrálódott volna. Úgy tűnik, hogy a legutóbbi frissítés után kezdődött” – írta az egyikük.

„Nálam is pontosan ugyanez történt. Elkezdtem klippelni a játékaimat, és rájöttem, hogy gyakrabban nem kapok regeket, mint vártam. Nem tudok nyilatkozni arról, hogy ez egy új dolog-e, vagy csak általánosságban a játékról van szó, de ez nagyon visszatartott attól, hogy igazán belemerüljek a játékba” – írta egy másik.

A következő patch augusztus 23-án jelenik meg, ami egyben az Episode 5 Act 2 megjelenését is jelenti. Remélhetőleg a fejlesztők is észlelték a problémát és javítva lesz.

Ti is találkoztatok hasonló hit reg problémákkal?

kép: Darken

Betöltés...
Keresés
Keresés