Nincs megállás! – Jön a Breaking Bad, a TikTok és a Dead by Daylight crossover

A Fortnite 2022-ben hihetetlen sikereket ér el, hiszen egy sor remek crossoverrel jelentkezett, és megjelent a no build játékmód is.

Bár a játék már korábban is sikert aratott ezekkel az eseményekkel, a Darth Vader, Indiana Jones és DragonBall Z hozzáadásával a Fortnite a játékosbázis körében csillagászati magasságokba emelkedett.

Ahogy a következő szezon szeptemberi megjelenésére készül, az Epic Games adatokat gyűjt, hogy befolyásolni tudja a következő crossovereket, és olyan tévésorozatokat is bevonnak a felmérésükbe, mint a Breaking Bad.

Az Epic Games fejlesztői igyekeznek a Fortnite-élményt lehetőség szerint javítani, ezért rendszeres felméréseken keresztül gyakran gyűjtenek adatokat a játékosoktól. A szóban forgó felméréseket különböző kategóriákra osztják, és olyan szekciókat is tartalmaznak, mint a hírességek, tévéműsorok és videojáték-karakterek.

A neves Fortnite-szivárogtató HYPEX szerint az Epic Games a Breaking Badből ismert Gus Fringet említette a legutóbbi felmérésben. A kiszivárogtató a közösségi médiában azt írta, hogy “Gustavo Fring (Breaking Bad) valóban említésre került a Fortnite legújabb felmérésében”.

Nem csak Giancarlo Esposito ikonikus gonosztevőjét említik, de a HYPEX azt is tisztázta, hogy “Pirates of the Caribbean, Black Adam, Khaby Lame, Charli D’Amelio, Miles Morales, Fe4rless, Dead by Daylight” is szerepel a legújabb felmérés javaslatai között.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy a felmérésben való megjelenésük nem jelent közvetlen megerősítést a Fortnite-ban való jövőjükre nézve.

Ennek ellenére a HYPEX kifejtette, hogy “az Epic egyértelműen azért küldi ezeket, hogy egyes kollabokat előnyben részesítsen a többiekkel szemben”.

“Nem azt mondom, hogy már dolgoznak rajtuk, de ha egy kollabra többen szavaznak, mint másokra, akkor biztosan komolyabban megfontolják” – folytatta HYPEX. A szivárogtató továbbá kiemelte a felmérések fontosságát, mivel szerintük “különben amúgy sem vennék a fáradtságot, hogy ezeket a felméréseket elkészítsék”.

A TikTok is a felmérés kategóriái között szerepel, mivel a korábbi felmérésekben arra kérték a résztvevőket, hogy jegyezzenek fel táncokat, amiket az alkalmazás használata közben láttak.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy felmérés eredményesnek bizonyul a Fortnite számára, hiszen Indiana Jones a Popkultúra márkái vagy karakterei szekcióban szerepelt, mielőtt megérkezett volna a játékba.

Te kit látnál szívesen?

Betöltés...
Keresés
Keresés