A Fortnite TikTokereken röhög a fél közösség a Kamehameha rossz kiejtése miatt

Goku, Beerus és Vegeta nemrég megjelent a Fortnite x Dragon Ball crossoverben. Ezeken a karaktereken felül a játékosok fegyverként hozzáférhetnek az ikonikus Kamehamehához, amely feltöltődik és egy hatalmas sebzést okozó energiahullámot lő ki, nos. mint egy Kamehameha.

Néhány TikToker azonban csúnyán besült ennek az ikonikus mozdulatnak a kiejtésével.

Egy nemrégiben készült TikTok-reelben a tartalomkészítő “Dagwummy” megosztott néhány játékmeneti tippet a Kamehamehával kapcsolatban. De eközben borzalmasan rosszul ejti ki a mozdulatot.

A klip végén van még egy béna kiejtés, de valamiért az embereknél az első volt az, ami kihúzta a gyufát. A Reddit-felhasználók gyorsan kigúnyolták a tartalomkészítőt, amiért nem ismeri a sorozatot, és Dagwummy-t “zoomernek” nevezték.

Azonban később a tartalomgyártó egy új videót készített, ahol elmagyarázza, hogy a rossz kiejtés valójában stratégiai lépés volt, hiszen csak egy yo-mama vicc volt az egész.

Persze ezt nem hitték el az emberek, de egy korábbi YouTube Shortban Dagwummy helyesen ejti ki az ikonikus mozdulatot, szóval valóban direkt csinálta az egészet.

Úgy tűnik, Dagwummy rájött az internetes siker kulcsára: Csak ejts ki rosszul egy ikonikus mozdulatot, és várd meg, hogy a közösség hihetetlenül frusztrált legyen.

Te hányszor üvöltötted kiskorodban a Kamehamehat?

Betöltés...
Keresés
Keresés