Azonosították minden idők legnagyobb CS:GO tolvaját

Az előző héten írtunk nektek minden idők legnagyobb CS:GO hacker támadásáról, ahol 6 millió dollárnyi skint loptak a híres CS.MONEY oldalról.

Szerencsére tegnap a CS.MONEY ígéretes frissítést adott az ellopott tárgyak állapotáról, valamint a hack jellegéről és a tettesről.

Augusztus 22-én Timofey Sobolevsky, a CS.MONEY anyavállalatának, az EX CORP-nak a kommunikációs igazgatója megerősítette, hogy az ellopott tételek felét sikerült visszaszerezni.

„Sikerült az ellopott skinek felét visszaszolgáltatnunk a számláinkra” – írta. „Ami azt jelenti, hogy kevesebb, mint egy héten belül, amint lejár a rajtuk lévő kereskedelmi zár, ezek a skinek, a miénk és a felhasználóké egyaránt, újra elérhetővé válnak az oldalunkon.”

Bár a CS.MONEY igyekszik visszaszerezni mindent, amit elloptak, minden olyan tárgyat, amit nem sikerül visszakapni, kártérítés ellenében fogják visszaadni.

„Azt azonban már most elmondhatjuk, hogy megtaláltuk azt, aki meghackelt minket” – folytatta Sobolevsky – „és megtudtuk, hogy pontosan hogyan történt. Ha már itt tartunk, visszaszereztük az ellenőrzést az ellopott skineket tároló fiókok felett is”.

Az EX CORP 100.000 dollárt ajánlott fel annak, aki segít „annak megértésében, hogy az elkövetők pontosan hogyan férhettek hozzá az MA fájljainkhoz”.

Most, hogy az alkalmazott módszer ismert, megosztják más skin-kereskedelmi weboldalakkal, hogy a jövőben megelőzzék a hasonló támadásokat.

Betöltés...
Keresés
Keresés