Metaphor új kedvence?! – Jelenleg erre a Sniper support SMG-re esküszik

Azon Warzone játékosok számára, akik inkább távolról szeretik leszedni az ellenségeiket, a Sniper a legjobb választás és a legjobb, ha SMG-vel párosítod őket, így azokat az ellenfeleket is ki tudod pakolni, aki esetleg a közeledbe kerül.

Bár rengeteg népszerű SMG közül választhatsz, Metaphor kiemelte az egyik elfeledett SMG-t, amely rendkívül hatékony Sniper support fegyverként.

Egy augusztus 20-án közzétett videóban Metaphor elmagyarázta, hogy bár a Cold Warból származó LC10 SMG nem a legjobb fegyver a Warzone-ban, mégis egy „felső kategóriás” Sniper support opció, amelyet jelenleg nem használnak elegen.

A cikk írásakor a fegyver rendkívül alacsony, 0,25-ös pickrátával rendelkezik a WZRanked-en, de Metaphor világossá tette, hogy a megfelelő attachmentek használatával az LC10 SMG életképes választássá válik.

Íme a videója és a loadoutja:

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 13.9″ Task Force
  • Stock: Raider Stock
  • Laser: Tiger Team Spotlight
  • Ammunition: 45 Round, vagy esetleg az 55 Round

Tehát mindenképpen próbáld ki az LC10 SMG-t, mint Sniper support opciót, ha fel akarsz készülni az ellenséges ellenfelekkel vívott közelharcokra. Meglátjuk, hogy ez a fegyver hamarosan újra felemelkedik-e a metában.

Jelenleg melyik a kedvenc fegyvered a Warzone-ban?

kép: JoshBarracks

Betöltés...
Keresés
Keresés