“Ez az új ügynök képessége!” – A Valorant játékosok Sherlock Holmes szerepébe léptek

Mivel hamarosan új ügynök jelenik meg a Valorantban, a játék rajongói már tűkön ülve várják az információmorzsákat.

Bár még nem tudjuk az új ügynök nevét vagy képességeit, a teaserek egy indiai ügynökre utaltak, akinek valószínűleg a víz köré összpontosulnak a képességei, mivel a hindu Varuna Istennel – akit az Óceán Istenének tartanak – állhat kapcsolatban.

A teaserek eddig kissé korlátozottak voltak, néhány rajongó úgy vélte, hogy a Fire Again klipben kiszúrt egy újat.

Nem sokkal a fülbemászó új dallam megjelenése után az olyan sasszemű rajongók, mint a Redditor AtriaX2k, nekiláttak, hogy megpróbáljanak nyomokat találni a klipben az új ügynökkel kapcsolatban.

A legnagyobb, potenciális nyomot az új ügynökkel kapcsolatban egy füstgomolyag formájában látták, amely egyesek szerint valamiféle vízrobbanás képességének kilövése lehet. “Tekintettel arra, hogy az új ügynök állítólag egy “Varun Batra”, aki valamilyen vízhajlító-szerű képességgel rendelkezik, úgy tűnik, hogy ő egy irányító lehet!” – írta a Redditor.

Úgy tűnik azonban, hogy ebben az esetben is elkapkodták a dolgot.

Eric Margusity, a Valorant Esports globális kreatív igazgatója közbeszólt, hogy eloszlassa ezeket az elméleteket. “Ez Sage” – mondta néhány kíváncsi játékosnak válaszolva.

Ez természetesen csalódást okozott néhány játékosnak, akik azt hitték, hogy rájöttek valamire. A videóban azonban van még néhány más Easter Egg is, egy egész sor neves Valorant profi kapott főszerepet.

Ami a következő ügynököt illeti, ezen a fronton még türelmesnek kell lennünk.

Betöltés...
Keresés
Keresés