Már a Warzone leakernek is tele a hócipője a csaló streamerekkel!

TheGhostOfHope, vagy csak simán Hope talán az egyik legmegbízhatóbb Call of Duty leaker, akitől szinte heti szinten újabbnál újabb információkat szállítunk nektek.

Ám mivel mélyen benne van a Call of Duty világában

kifejezetten rossz szemmel nézi, hogy a nemrég bannolt női Warzone streamer, FIVEBYFIVEx a mai napig képes játszani, illetve streamelni is!

“Vicces, hogy ez a személy még mindig videókat tölt fel és Warzone-ozik, miután a Team Ricochet manuálisan kibannolta, és ÖT ALKALOMMAL ELLENŐRIZTÉK, hogy biztosak legyenek benne, mielőtt letiltották.” – így nyilatkozott Hope.

A felvetés teljesen jogos, viszont ami még szomorúbb, hogy van még egy Warzone tartalomgyártó, aki hasonló mód végleges kitiltást kapott, ám a mai napig streamel és tölti fel a videókat a YouTube-ra.

Ez a streamer nem más, mint Wagnificent, akit több mint egy éve bannoltak, amikor az egyik fizetős prémium csalást elkapta az akkori “anti-cheat” rendszer.

Íme a videó, ahogy élőben bannolják a streamert:

Ez rengeteg kérdést felvet a játékosokban, vajon hány streamer nyomja még így, illetve valóban létezik az a bizonyos “whitelist”, ami megvédi az ismert streamereket?

Illetve emiatt azok a streamerek, akik tisztán játszanak, rengeteg utálatot kapnak, hiszen a játékosok mentalitása átállt arra, hogyha valaki jól játszik és streamer, akkor biztos csak csaló lehet.

Mit gondoltok, miért nem bannolták ki a Twitchről, illetve a játékból őket?

Betöltés...
Keresés
Keresés