Vimeóra posztolta ki „utolsó üzenetét” Andrew Tate – Mutatjuk!

Andrew Tate 1 óra 13 perces Vimeo videója azzal kezdődött, hogy leírta a gyerekkori zaklatást, amelyet az iskolabuszon kellett elviselnie. Ennek eredményeként az egyik bántalmazóját arcon ütötte egy fém uzsonnás dobozzal, mielőtt hazafutott.

„Már nagyon fiatal koromban megtanították nekem, hogy ha valaki a hatósághoz fordul, sír, és abban reménykedik, hogy valaki más majd megoldja a problémáit, az nem az a mód, ahogyan egy embernek viselkednie kell” – mondta Tate.

A továbbiakban kitért az ellene folyó többszörös vádakra, felhozta vallási meggyőződését, és megismételte, hogy a jelenlegi visszásság érzelmileg nem érinti őt.

„A köztudat olyan mértékben beszennyeződött, hogy olyan narratívákat állítanak, amelyek abszolút és teljesen hamisak, és ez valóban negatív hatással van azokra az emberekre, akiket szeretek, és azokra, akik törődnek velem” – folytatta.

„Az ellenem irányuló támadások nagy részét a nőkkel való törődés erényének álcázzák. De ezek közül az engem támadó emberek közül senki sem törődik a nőkkel. Egyikük sem adományoz női jótékonysági szervezeteknek”.

„Egyikük sem adakozik úgy jótékony célokra, mint én”.

Tate ezután visszavágott az őt ért kritikákra, elsősorban a nőgyűlöletre vonatkozó állításokra, utalva egy bizonyos TikTokra, mely állítása szerint kiragadta a szavait a kontextusból. „Nem mondtam ilyet” – érvelt.

„Azt mondtam, hogy a nőket meg kell védeni és gondoskodni kell róluk. De mivel egy kis klipet kiragadtak a kontextusból, és ellenem használták fel, és fegyverként használták fel, most úgy nézek ki, mintha olyan dolgokat mondtam volna, amiket nem mondtam”.

Tate azzal zárta videóját, hogy arra biztatta rajongóit, hogy tisztelettudó módon magyarázzák el az igazságot a kritikusainak, és azt mondta, hogy „minden fennmaradó közösségi médiacsatornáját” jótékony célokra fogja fordítani.

A videót ITT tudod megnézni. 

Betöltés...
Keresés
Keresés