Hova tovább? – Shroud nem kételkedik a profi VALORANT karrierjében!

Shroud és a Sentinels nem aratott sikert az NA LCQ VCT-n, és idő előtt befejezték a szezonjukat, azonban Shroud számára ez nem jelenti a friss profi időszakának végét.

Egy streamben azt mondta, hogy “mindenképpen” tovább akar játszani profiként.

“Ebben a játékban versenyezni annyira más, mint csak úgy játszani. Mint a ranked, ki a f*szt érdekel, ez a sz*r” – tette hozzá. Itt arra utalt, hogy a VALORANT profi játéka teljesen más szinten áll, mint a ranked.

Shroud július 8-án került a címlapokra, amikor a Sentinels bejelentette, hogy a visszavonult játékos visszatér, hogy a csapat játékoskeretének részeként versenyezzen a VALORANT Champions előtti NA Last Chance Qualiferen.

Ha a Sentinels kvalifikálta volna magát, Shroud a törökországi Isztambulba repült volna a csapattal, hogy részt vegyen az eseményen.

Ennek ellenére Shroud továbbra is kifejezte versenyzési szándékát. Egy augusztus 7-i adásban Shroud azt mondta, hogy “a történetnek nincs vége, csak most szünetel, mert minden véget ért, és a Sentinels is véget ért”.

Az NA LCQ-ban a The Guard elleni meccs után Shroud azt is elmondta a Dot Esportsnak, hogy szívesen játszana az NAVALORANT franchise ligában, ha az Kaliforniában lesz.

Mit gondoltok, mire célzott azzal, hogy a “Sentinels is véget ért”?

Betöltés...
Keresés
Keresés