Minden, amit a Battlefield 2042 következő szezonjáról tudni kell

A Battlefield 2042 első szezonjának frissítéseit a játék rázós indulását tekintve a közösség nagyrészt sikeresnek ítélte, így most minden szem a DICE-ra szegeződik, hogy vajon a tegnap bejelentett második szezon frissítései mennyire lesznek sikeresek.

A bejelentések élén két fontos frissítés áll: egy vadonatúj map és egy vadonatúj specialista.

A pálya a Stranded nevet kapta, és őszintén szólva kicsit bénának tűnik, hiszen a nyirkos környezettől kezdve a középen lévő hatalmas hajóig nagyon hasonlít a már meglévő Discardedre. Viszont sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a gyalogsági harcra, így talán sokkal másabb lesz játszani, mint ahogy kinéz.

 

A Specialist az Egyesült Királyságból származó Crawford két trükköt is tud: lőszert tud adni, amikor feléleszt egy elesett csapattársat, és ami még szemet gyönyörködtetőbb, hogy egy hatalmas Vulcan minigunt is cipel, amit bármelyik ponton le tud tenni.

Három új fegyver is érkezik:

AM40

Ez a nagy teljesítményű karabély az Assault Rifle és az SMG közötti középutat kínálja.

AVANCYS

Egy csúcstechnológiás LMG, amelyet maximális mobilitásra és tartozék-kompatibilitásra terveztek. Fürge, de erős.

PF51

Az SMG és a pisztoly közötti határokat elmosva a PF51 hatalmas tárral büszkélkedhet, és ideális az ellenséges csoportok elleni harcban. Kiváló társa a felderítő specialistáknak.

És két új jármű:

EBLC-RAM

Járd be a csatateret egy egyedi, négyüléses járművel, amely rendkívül manőverezhető kisebb sebesség mellett is. Az EBLC-RAM képes megvédeni magát a bejövő sebzéstől AMPs képességével, és egy spawn beacont is képes elhelyezni a csatatéren.

POLARIS RZR

Gyors és szórakoztató. Ugorj be ebbe a könnyű buggyba egy csapattársaddal, és száguldjátok át a csatateret, meglepve az ellenséges gyalogságot vagy új, taktikai pozíciókat szerezve.

A 2. szezon augusztus 30-án indul.

Ne feledd, hogy néhány új cuccot, mint például Crawfordot (és Lis-t, az első új specialistát előtte) játék közben kell feloldanod, mielőtt használhatod őket. Ha szükséged van vizuális összefoglalóra, az alábbi grafikán minden bejelentett dolog megtalálható:

Te várod már a következő fejezetet?

Betöltés...
Keresés
Keresés