A Riot Games bemutatja az újratervezett Summoner’s Cupot

Miután a 2021-es világbajnokságra a Louis Vuitton luxusruházati tervezővel kötött partnerséget, a Riot Games bejelentette, hogy a 2022-es világbajnokságra újabb formatervezői partnert keres, sőt már meg is találta azt!

A legendás Summoner’s Cup újratervezéséhez a Tiffany’s ikonikus ékszerházzal szövetkeztek.

A Tiffanysnak nem ez az első rodeója az esport világában – ők tervezték az LPL bajnokainak odaítélt Silver Dragon kupát is. Több mint 160 éve készítenek sporttrófeákat, olyan rangos eseményekhez, mint a US Tennis Open, az NBA döntő és az NFL Super Bowl.

Az új Summoner’s Cup a League egyik legikonikusabb sziluettjének minimalista változata. Magába foglalja a League of Legends minden egyes szerepének klasszikus ikonjait, és az alapjára a 2011 és 2021 közötti összes világbajnok csapat névsorát gravírozták.

A Riot szerint az új trófea elkészítése több mint négy hónapig tartott – a végtermék közel 20 kilót nyom és valamivel több 60 cm magas. Az eredeti Summoner’s Cup tömege 30 kiló, ami a sporttörténelem egyik legnehezebb trófeája.

Egyelőre nem világos, hogy a számos játékbeli skin, amelyben a Summoner’s Cup megjelenik, szintén újratervezésre kerül-e. Több világbajnoki skinben is szerepel a kupa valamilyen apró módon – SSG Gnar például a recall animációjában tésztát eszik belőle.

Mit gondolsz, milyen lett az új kupa?

Betöltés...
Keresés
Keresés