A GTA 6 rajongó megmutatta, milyen könnyű kamu “leakeket” gyártani

A Rockstar azt ígérte, hogy a GTA 6 “szórakoztatóipari mércét állít majd fel”, de ezen kívül nem sokat tudni a közelgő, várva várt részről és ez szinte az őrületbe kergeti a rajongókat.

A hírek iránti kétségbeesés egyenesen az egyik GTA-játékos kezére játszik, aki úgy döntött, hogy hamis GTA 6 térképet fabrikál.

Egy Reddit-felhasználó létrehozta a GTA 6 térképmenüjét, hogy bebizonyítsa, milyen könnyű az embereknek minőségi szivárgásokat készíteni. A játékos azt állította, hogy a térképtervet szabadidejében készítette el, ami másfél hétig tartott.

A videón a GTA Online-hoz hasonló térképfelület-rendszer látható, de új POI-kkal és új zöld háttérrel megtoldva.

I created a gta 6 map menu to help prove how easy it is for people to make "high quality leaks"(and for fun!) this isnt "high quality" but i made it in my free time for the last week and a half. if someone better than me spend weeks or months working on something they can make it look professional. from GTA6

Az egyik felhasználó biztos benne, hogy az emberek bedőlnek a csapdának, állítva: “Pénzt teszek rá, hogy valaki néhány hónap múlva közzéteszi ezt, azt állítva, hogy a 4chanon vagy a fórumokon találta”.

Amennyire tudjuk, ez akár egy valódi GTA 6 szivárgás is lehet, ahogy egy másik játékos viccelődve elmélkedett: “plot twist: Ő egy igazi Rockstar alkalmazott, és ez tényleg a GTA 6”.

Egy harmadik játékos hozzátette: “Ez király. Ez valójában nagyon jó minőségű, elképesztő munka”.

Ám ez rossz hír azoknak a játékosoknak, – illetve nekünk is -, akik valóban minden információ morzsát jó szívvel fogadnak.

Mit gondolsz, mikor kapunk hivatalos infót a GTA következő részéről?

Betöltés...
Keresés
Keresés