Kiszivárgott képek végre bemutatják a Logitech új kézi játékkonzolját

Néhány héttel ezelőtt a Logitech G bejelentette, hogy a Tencenttel együttműködve egy kézikonzolon dolgozik, melynek neve Logitech G Gaming Handheld. A kiszivárgott képeknek köszönhetően most már tudjuk, hogyan fog kinézni a handheld és annak felhasználói felülete.

A három képet, amelyet Evan Blass osztott meg a Twitteren, a Logitech G gyorsan leszedette, ami arra utal, hogy ezek a képek valódiak.

A szóban forgó képeken egy fehér készülék látható, fekete és lime zöld akcentusokkal. Kisebbnek és ergonomikusabbnak tűnik, mint a Steam Deck – egy kicsit a WiiU gamepadjára emlékeztet.

kép forrás: Evan Blass

Az egyik kiszivárgott képernyőfotó a felhasználói felületet (vagy legalábbis annak egy még készülőben lévő változatát) tartalmazza, a Google Play Store-ból elérhető néhány alkalmazás ikonjával, mint például a Steam Remote Play, az Nvidia GeForce Now, a Google Chrome, a Youtube és az Xbox (valamiért kétszer is).

A Logitech G már elmondta, hogy az eszköz több felhőalapú játékszolgáltatást is támogatni fog. Legalábbis most már van elképzelésünk arról, hogy melyiket.

kép forrás: Evan Blass

A Logitech G még nem árulta el, hogy milyen operációs rendszert fog futtatni a G Gaming, de az egyik képen elég feltűnően látva a Google Play Store-t, azt mondhatjuk, hogy valószínűleg egy Androidos készülékről van szó.

Egy androidos kézi játékkonzol egy kicsit eltér a közelmúltban látott Steam Deck riválisoktól, amelyek a Linux vagy a Windows valamelyik változatát futtatják.

kép forrás: Evan Blass

Az androidos telefonok és táblagépek már most is elég tisztességes játékstreaming-eszközök, így érdekes lesz látni, hogy az embereket mennyire fogja érdekelni ez az új kütyü. Amint megtudjuk a CPU és GPU specifikációit, meg tudjuk majd mondani, hogy a Logitech kézi készüléke egy tisztességes emulációs eszköz lesz-e, vagy csak játékok streamelésére korlátozódik.

Az, hogy milyen kijelzővel rendelkezik, mennyi ideig bírja az akkumulátor, és az árazás továbbra is nagy kérdés.

Az információk szerint a Logitech G Gaming Handheld még idén megjelenik.

kép források: Evan Blass, 9to5google

Betöltés...
Keresés
Keresés