Lopott „mekis” Pokémon kártyákkal kereskedett a férfi – Börtönbe megy!

A Pokémon kártyák visszatértek a McDonald’s kínálatába, és a rajongók igyekeznek összegyűjteni őket, de sajnos vannak, akik aljas módon akarnak pénzt csinálni az őrületből. A The Gila Herald beszámolója szerint a 32 éves Troy Partint letartóztatták,

miután egy rendőr egy közúti ellenőrzés során lopott Pokémon kártyákat talált a járművében.

A jelentés szerint a rendőr észrevette, hogy Partin nem állt meg egy stoptáblánál, és megállította. Nem sokkal később a rendőr megtudta, hogy nincs nála jogosítvány, de egy barátjához tartott, hogy egy kis kajapénzt szerezzen.

Miután átkutatta az autót, a rendőr talált egy dobozt, amelyben 200 csomag, a McDonald’s logójával megbélyegzett Pokémon kártya volt, körülbelül 120 dollár értékben.

Partin azt állította, hogy ő vette a kártyákat, és azt tervezte, hogy eladja őket egy „haverjának”, de a rendőr rájött, hogy valójában a McDonald’s alkalmazottja.

Miután az étterem tájékoztatta a rendőrséget, hogy a kártyákat valóban ellopták, a dolognak vége volt, és Partin munkaviszonyát megszüntették.

Partint lopással és lopott vagyontárgyakkal való kereskedelemmel vádolták meg, és a Graham megyei felnőtt fogdába szállították.

Már korábban is próbaidőn volt kábítószerrel kapcsolatos vádak miatt.

Betöltés...
Keresés
Keresés