A LoL új „Three Honors” skinekkel jutalmazza a pozitív viselkedést

Az online toxikusság nem újdonság – és sehol sem mutatkozik meg jobban, mint az online játékokban, és talán az egyik legtoxicabb játék a League of Legends.

A Riot Games mostanában extra erőfeszítéseket tesz, hogy visszaszorítsa a mérgező, illetve a rendbontó viselkedést. A Valorant-tól a League of Legends-ig a Riot olyan rendszereket hozott létre, amelyek segítenek a mérgező viselkedés bejelentésében és ellenőrzésében.

A legutóbbi kísérletükben, hogy segítsenek megfékezni a mérgező viselkedést a League-ben, a Riot bejelentette, hogy új jutalmazási rendszert vezetnek be a játékosok ismételt jó viselkedéséért a játékban.

A „honor recall” sikerét követően, amelyet azok a játékosok kaptak, akiket a csapattársak folyamatosan honoráltak, a League bevezet egy „Three Honors” (Háromkitüntetéses) skincsaládot,

amelyet csak azok kapnak jutalomként, akik a versenyszezon végére elérik az ötödik honor szintet.

Ez az új jutalom a Grey Warwick és a Medieval Twitch hagyományos chroma jutalmakat váltja fel, amelyeket a magas becsületű játékosok kaptak. A Riot azonban megerősítette, hogy ezek a chromák továbbra is elérhetőek lesznek a Honor 5 kapszulákon keresztül.

A Three Honors skin első nyertese Malzahar lesz, a Three Honors Malzahar a 2022-es versenyszezon végén válik elérhetővé a Honor 5 játékosok számára.

A skincsalád minden évben kap majd egy új skin-t – hasonlóan a Riot jelenlegi Victorious skin-családjához, amelyet azok kapnak, akik a League ranglistás rendszerében Gold vagy magasabb szintet érnek el.

Neked meglesz a Honor 5?

Betöltés...
Keresés
Keresés