A NAVI meghirdette a Road to Valorant projektet, hogy új játékosokat találjon

A NAVI bejelentette, hogy átalakítja Valorant szakosztályát, kezdve azzal, hogy három játékos – Denis ‘dinkzj‘ Tkachev, Mikhail ‘Duno‘ Fokin és Nikolai ‘zeddy‘ Lapko – távozik a főcsapatból, miután sikertelenül zárult a bajnoki selejtezősorozat.

Az ukrán szervezet megtartja Kirill ‘Cloud‘ Nehozhin és Artur ‘7ssk7‘ Kyurshin játékosait, akikhez csatlakoznak az új akadémiai program keretében felszínre hozott topjelöltek.

A NAVI 16 és 19 év közötti játékosokat keres, akik Európában laknak, és nem állnak szerződésben egyetlen szervezettel sem.

“A CS:GO akadémiánk példáját felhasználva biztosak vagyunk benne, hogy a klub számára szükséges adottságokkal tudjuk felvértezni a játékosokat, hogy a jövőben bekerülhessenek az alapcsapatba” – nyilatkozta a NAVI Esports vezetője, Amiran ‘ami’ Rekhviashvili.

“Az akadémia lehetővé teszi számunkra, hogy új tehetségeket fedezzünk fel Kelet-Európában és Ukrajnában. Nekünk a NAVI-nál szükségünk van a saját szcénánk fejlesztésére, amit a közeljövőben meg is fogunk valósítani”.”

A NAVI-nak van egy ehhez az új Valorant vállalkozáshoz hasonló rendszere a CS:GO-ban, amelyet 2019-ben fejlesztett ki ‘ami’. A Valve esport akadémiai csapata nagyon sikeres volt, Valerii ‘b1t’ Vakhovskyi helyet szerzett a főcsapatban, Ilya ‘m0NESY’ Osipovot pedig eladták a G2 Esportsnak.

Az ukrán szervezet 2021-ben lépett be a Valorantba, ahol nem értek el olyan sikereket, mint más esportokban. A NAVI a 2022-es VCT EMEA Challengers egyik szakaszában sem tudta kvalifikálni magát a rájátszásba, a csapat az 5-6. helyen esett ki a Valorant Champions utolsó esélyes selejtezőjében.

Mit gondoltok, ez “megmentheti” a csapatot?

Betöltés...
Keresés
Keresés