Nem a Marvel lesz a Fortnite következő Seasonjének a középpontja?!

A Fortnite Chapter 2 Season 4 eventje 2020-ban jelentősnek bizonyult, nagyrészt a Marvel-témának köszönhetően, amelynek középpontjában a világok felfalója – Galactus – állt.

Ez a bizonyos Season azt is lehetővé tette a játékosok számára, hogy feloldják számos Marvel-karakter skinjét, köztük olyanokat, mint Groot, Thor, Wolverine és She-Hulk.

A Battle Passról szóló pletykák miatt egyesek meg vannak győződve arról, hogy a Marvel-univerzum hamarosan újra a középpontba kerül.

Az ismert Fortnite-szivárogtató HYPEX szerint azonban a Fortnite következő Seasonje nem a Marvel-hősök és -gonoszok körül fog forogni.

HYPEX ezt egy nemrégiben közzétett Twitter-bejegyzésében jegyezte meg, amire egy másik bennfentes – FNBRintel – azzal válaszolt, hogy legalább egy Marvel skinnek meg kell jelennie a Season 4 Battle Passban.

A kiszivárogtatók múltját félretéve egyelőre érdemes a fentieket fenntartással kezelni, ameddig a fejlesztő meg nem erősíti a fentebb olvasható leakeket.

Figyelemre méltó, hogy az Epic Games még nem beszélt a Fortnite Chapter 3 Season 4-re vonatkozó terveiről, amely várhatóan e hónap második felében érkezik.

Elég, ha azt mondjuk, hogy bármit is tartogat az Epic Games a Chapter 3 következő Seasonjére, elég magasra tetette a mércét.

Mit gondolsz, milyen téma kellene a játék köré?

Betöltés...
Keresés
Keresés