Szívfacsaró videóban vallott problémáiról a Twitch hatalmas sztárja

Július közepén a Twitch egyik legnagyobb sztárja, Pokimane bejelentette, hogy hosszabb szünetet tart a social médiától. Bár nem ez volt az első hosszabb szünet, amit a streamelésben tartott, több mint egy hónapig távol volt a csatornájától.

Tegnap egy érzelmekkel teli YouTube videót tett közzé, melyben elmagyarázta, miért döntött úgy, hogy visszavonul egy időre.

Az egyik ok az volt, hogy egyszerűen „levegőhöz” kellett jutnia. Megemlítette, hogy amikor naponta sok órán keresztül a róla szóló kommenteket és véleményeket látja, az nehéz, és szinte elveszíti saját magát, megfelelési kényszer alakul ki.

A streamer azt is megemlítette, gyakran érzi úgy, hogy „minden trendet ki kell használnia”, és lépést kell tartania a többi streamerrel. Pokimane kevésbé fog a Twitch csatornájára koncentrálni, ezek helyett inkább a TikTok és YouTube élvez majd előnyt.

A streamer azt mondja, hogy valószínűleg csak heti 2-3 napon fog streamelni.

„A szívem többre vágyik, és nagyon remélem, hogy ti ezt megértitek”. Poki egy könnyes üzenettel zárta a videót, mondván, úgy érzi, hogy „lezár egy fejezetet” a karrierje egy részében.

Eddig a rajongók rendkívül jól fogadták Pokimane ezen lépését.

kép: Pokimane Youtube

Betöltés...
Keresés
Keresés