Ezek az Apex Legends legritkább kozmetikumai – Szinte senki sem használja őket!

Sok battle royale riválisához hasonlóan az Apex Legends is belevetette magát a kozmetikumok piacába, a Respawn Entertainment a karakter skinektől kezdve a fegyverek charmjain át a player cardokig mindent bevetett.

Míg egyes játékosok az aratott győzelmek gyűjtésére összpontosítanak, rengeteg játékos van, aki a kozmetikumok gyűjtésére koncentrál – sokan csak mutogatni akarnak néhány olyan tárgyat, amelyek soha többé nem jelennek meg az item store-ban.

A legritkább skinek és kozmetikumok közül sok az Apex korai szezonjaira vezethető vissza, de amikor a ténylegesen legritkább kozmetikumokról van szó, úgy tűnik, valójában nem is olyan régiek.

Szeptember 2-án az Apex Legends Status – az Apex Legends statisztikákat nyomon követő weboldala – kiemelte, hogy

a legritkább tárgyak az első Apex Legends x Monster Energy együttműködésből származnak, ami 2021-ben történt.

Hat tárgy volt elérhető ebben a kollaborációban – három holospray és banner Wattson, Octane és Fuse számára -, de ehhez be kellett nevezni egy versenyre.

Az ALS státusza szerint jelenleg egyetlen játékos sem használja a Fuse bannert, míg a Wattson bannert csak két játékos használja a kártyáján, és csak további három játékos használja a szemet gyönyörködtető Octane dizájnt.

Néhány játékos megkérdőjelezte, mennyire széles körben hirdették meg a kollabot, mivel most hallottak először ezekről a különleges bannerkeretekről.

Te hallottál már róluk?

Betöltés...
Keresés
Keresés