Pulsefire és Mecha keverék?! – Íme a 2022-es Azir Worlds skin

A PBE frissítésből kiderült, hogy Azir kap egy 2022-es Worlds skint, ami valószínűleg a 12.18-as patch alatt fog megjelenni. A választás ésszerű, hisz évek óta uralja a mid lane metát, és a durability legutóbbi változásaival még népszerűbbé vált, így jogos a választás.

A Riot hivatalosan nem fedte fel ezt a skint a közösségi média platformjain, ahogyan azt általában szokta.

Ám a jó öreg Skin Spotlights most sem lazsált és rögtön feltöltött egy videót, ahol a Worlds 2022 Azir látható a szokásos énjének egy gépesített változataként, a hangja robotikusabb tónusokkal kiegészítve.

Az account a Twitteren megjegyezte, hogy sok Chroma tartozik még ehhez a skinhez, ami úgy szerepel, hogy “event loot”, utalva arra, hogy a Worlds event bejelentése a küszöbön áll.

Mivel ez a skin jelenleg tesztelés alatt áll a PBE-n, az élő szervereken való hivatalos megjelenése előtt még finomhangolásokon eshet át.

A Riot még nem adott időpontot arra vonatkozóan, hogy a játékosok mikor vásárolhatják meg ezt a skint a League-ben, bár a PBE-n való megjelenésének időzítése alapján úgy tűnik, hogy a 12.18-as patchben fog megjelenni a Fright Night skinekkel együtt.

Neked tetszik a skin?

Betöltés...
Keresés
Keresés