Megkóstoltuk Zsozéatya és a Zing “Back to School” menüjét

Jelenleg is folyik Zsozéatya és a Zing közös kampánya. A Back to School, ahogy a neve is jelzi, egy iskolakezdő akció, aminek keretein belül jó áron lehet finom hamburgerhez, na meg Nber termékekhez jutni. A menühöz egy szendvics, egy adag sültkrumpli, na meg egy Nber ital tartozik, utóbbi választható, vagy egy Nber Energiaital, vagy egy Nber Üccsi.

Az akció kezdetén mi is ellátogattunk egy Zingbe, hogy megkóstoljuk a speciális menüt. A kiszolgálók rendesek, segítőkészek és igazán gyorsak voltak.

Maximum 5 percet kellett várnom a menüm elkészítésére, ami jó jel, hiszen, ha az iskola, vagy munkahely környékén van egy Zing, akkor akár egy rövid szünet keretein belül is fel lehet kapni egy Back to School menüt.

A szendvics minőségi Angus marhából készül, ami mellé a buciba grill hagymát, american cheeset, sárga mustárt, honey BBQ-szószt, na meg uborkát pakolnak a zinges srácok. Persze ahogy az lenni szokott, extrákat ebben az esetben is lehet kérni a hamburgerbe, természetesen ez a manőver minimális felárral értendő. Ha tehát bejön a hús, bárki nyugodtan kérhet bele duplán.

Na, de lássuk a véleményt!

A Back to School menü burgerje egyértelműen a kesernyés ízek kedvelőit fogja elsősorban kiszolgálni. Véleményem szerint a szószok és az ízek kiválóan szinergizálnak egymással, a mézes BBQ-szósz édessége megfelelően ellensúlyozza a mustárt szinte minden falatnál.

A szinte viszont fontos, ugyanis tapasztalataim szerint az utolsó egy-két harapásnál már a mustár dominál inkább, így ha nincs több szendvics, vagy üdítő, akkor a mustár kaparós ízvilága maradhat meg, mint “utóíz”. Ez többeknek zavaró lehet, számomra szerencsére szó sincs erről, nagyon szeretem ezeket a szélsőséges ízeket.

Én magam mindkét Nber termékkel kipróbáltam, s szerintem az Üccsi illik a leginkább a krumpihoz és a szendvicshez. Ez mondjuk teljes mértékben szubjektív vélemény, nem nagyon lehet objektív keretek közé szorítani. A sós ételhez jobb érzés volt egy frissítőt inni, az energiaital az én ízlésem szerint nem tartozik ebbe a kategóriába.

Ha csak a szendvicsre vágyunk, akkor a Back to School burgerjét már 990 forintért megkapjuk a Zingben, ha felmutatjuk a diákunkat, vagy a tanári igazolványunkat. A menü az egy fokkal drágább ennél, így ha krumplival és Nberrel is szeretnénk kényeztetni magunkat, akkor az igazolványok felmutatásával 1810 forintért kapjuk meg a teljes “csomagot”.

Még így is toronymagasan a legolcsóbb menüje ez a Zingnek, így kár lenne kihagyni!

Betöltés...
Keresés
Keresés