Profi VALORANT edzők: Ezért lesznek mindig metában a flash ügynökök

Ahogy a VALORANT folyamatosan fejlődik az új ügynökökkel és a pályák bevezetésével, több olyan képesség fog bekerülni a játékba, amelyek átvehetik a metát.

A flashek eddig a taktikai FPS címek és a VALORANT egyik legfontosabb elemei voltak,

de ‘sgares’ a Run it Backnek adott interjújában elmondta, a profi játékosoknak a jövőben talán nincs szükségük a flash-ügynökökre.

„Tudod, ahogy a játék fejlődik, kezd egyre inkább átértékelődni a ” flashelő” ügynökök szükségessége” – mondta sgares. „Vannak Prowlerek, amelyek rátapadnak az emberekre, és megmondják, hogy hol vannak… Annyi különböző módja van annak, hogy az embereket kilökdössük a szögekből, mint hogy csak flasheket használjunk ebben a játékban”.

Az egykori CS:GO profi egy kérdésre válaszolt, ami a 100 Thieves kompozíciójára vonatkozott, amit a Pearl mapon a Fnatic ellen futtatott a VALORANT Champions Group Stage első meccsén, ahol nem voltak flash-ügynökök. A 100 Thieves 13-10-re nyerte meg azt a pályát.

 

„Talán egyszer, de nem ma. Szerintem különösen Fade-et nagyon nehéz flash-ügynök nélkül futtatni, hasznos, de tényleg csak flash-ekkel kombinálva” – mondta SyykoNT a meccs utáni sajtótájékoztatón.

„Később eljöhet az az idő, amikor nem lesz szükség flashekre, de ez nem mostanában lesz. Szerintem a flash meta továbbra is dominálni fog, és jelenleg nagyon kevés olyan pálya van, ahol a csapatok nem használnak flasheket.”

A Fnatic vezetőedzője, Jacob ‘mini’ Harris elmondta, hogy megérti azt a gondolatmenetet, hogy miért nem lesznek flash-ügynökök, de nem ért egyet ezzel a véleménnyel.

„Alapvetően ezek csak kezdeményező eszközök. Ugyanakkor egy flash néha még mindig elég jó arra, hogy kihúzzon a bajból” – mondta mini a meccs utáni sajtótájékoztatón.

Míg a VALORANT eljuthat arra a pontra, ahol a flashek inkább luxussá válnak, mint szükségszerűséggé, az ellenfelek megvakításának képessége mindig hihetetlenül hasznos lehet.

Te mit gondolsz a különböző véleményekről?

Betöltés...
Keresés
Keresés