A FaZe Clan alapítója is beszáll a “füves” bizniszbe – Exkluzív törzs?!

A ‘RCVRY’, a The Parent Company és FaZe Rain új marihuána biznisze a FaZe tagról elnevezett saját törzzsel indul. Korábban kábítószerrel kapcsolatos problémái voltak, melyek kerekesszékhez kötötték.

Véleménye szerint a kannabisz segített neki leküzdeni ezeket a kihívásokat.

“Amikor 2015-ben elkezdtem a kannabiszos utamat, nagyon kevés ismerettel rendelkeztem a fogyasztók számára elérhető különböző fajtákról és tapasztalatokról. Ahogy egyre többet tudtam meg a területről, úgy láttam, hogy szükség van arra, hogy elősegítsem az iparágban rejlő lehetőségeket” – magyarázta Rain.

“A RCVRY-t azért hoztuk létre, hogy előmozdítsuk ezt a célt és megváltoztassuk a kannabiszról alkotott véleményeket, miközben következetes forrást biztosítunk a csúcsminőséghez a közösség minden tagja számára. A lehető legtisztább kannabiszt szállítjuk fogyasztóinknak.”

A ‘RCVRY’ név a saját felépülésére és jólétére utal.

Szeptember 12-én a RCVRY egy eseménnyel kezdett, amely hozzáférést biztosított a rajongóknak az új Rainz Runtz törzshöz.

A törzset a RCVRY csapata választotta ki kézzel, és ugyanabba a vonalba tartozik, mint a Zkittles és Gelato fenotípusok.

FONTOS: A cikk mindössze szórakoztató tartalom, Magyarországon jelenleg a kannabisz használata, termesztése és terjesztése illegális, bűncselekménynek számít. 

Betöltés...
Keresés
Keresés