Egy friss Fortnite szivárgás feltárja a megosztó repülőgépek visszatérését

Az Epic eredetileg az első fejezet 7. szezonjában adta hozzá a Fortnite-hoz a repülőgépeket, lehetővé téve a játékosok számára, hogy az égből irtsák az ellenséget.

Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a Fortnite-rajongók elmérgesedjenek a repülőgépek miatt. Ezek a járművek túl OP-k voltak, így a játékosok ünnepeltek, amint a magasan repülő járműveket a 8. szezonban a vaultba helyezték.

Azóta a repülőgépek időről időre újra felbukkannak.

Most azonban úgy tűnik, hogy a népszerűtlen járművek hamarosan hosszabb időre kilépnek a „páncélteremből”.

Egy újabb Fortnite Season 4 szivárgás járja a social médiát, ami azt állítja, hogy egy széles körben nem kedvelt jármű ismét felütheti a fejét.

HYPEX szerint – akit szerintem nem kell már bemutatni -, egy nemrég megjelent frissítés a repülőgépek visszatérésére utalt. HYPEX azt állítja, hogy a 4. szezon során megjelenhetnek.

Ha ez nem lenne elég, akkor megjelenhetnek a motorkerékpárok és egy vadonatúj mech is.

A cikk írásakor az Epic Games még nem jelentett be részleteket a Fortnite 4. szezonjáról. A híreknek azonban a közeljövőben fel kell bukkanniuk, különösen, mivel a Season 3 Battle Pass szeptember 17-én véget ér.

A repülőgépek és mechek mellett a pletykák szerint a következő szezonban az Into the Spider-Verse Spider-Gwen is játszható hős lesz.

Mit gondolsz a visszatérésről?

Betöltés...
Keresés
Keresés