Ez aztán az iskolai projekt! – Frappáns Pokémon kártyákat készítettek a diákok

Nem ritka, hogy a Pokémon TCG rajongói saját Pokémon-kártyákat készítenek. Legyen szó egy nyers, ceruzával rajzolt mockupról, egy darab nyomtatópapírra vagy egy digitális kartonpapírra nyomtatott tervről, ezek a kártyák különleges helyet foglalnak el az edzők szívében.

Ez általában egy szórakoztató hobbi a Pokémon-rajongók számára, de egy osztály számára a Pokémon  kártyák készítésének képessége határozza meg az osztályzatukat.

A Reddit-felhasználó takeovereagle393939 megosztotta az osztályprojekt eredményeit az r/PokemonTCG subredditen. És mondanom sem kell, hogy a hozzászólások tele voltak TCG-rajongókkal, akik el voltak ájulva a diákok munkájától.

forrás: reddit.com/user/takeovereagle3939/

A kártya Mary Wollstonecraft brit írónőt és filozófust ábrázolta, aki a nők jogainak ismert képviselője volt. Mozdulatai még az ő munkásságát is tükrözték a “Jogok a nőknek” és a “Toll ereje” című támadásokkal.

A kártya dicsérete folytatódott, mivel a felhasználók azt kérték, hogy OP még több házi készítésű kártyát tegyen közzé, egy másik pedig kijelentette: “Egy hamis kártyához képest elég kiegyensúlyozott. Király effekt ötletek!”

Sajnos a TCG játékosok valójában nem fogják tudni használni Mary Wollstonecraft erejét valódi párbajokban.

Betöltés...
Keresés
Keresés