65 évesen ünnepelte első Warzone győzelmét a hálás Twitch streamer

Nem számít, hány éves vagy, vagy mennyire vagy jó, a Call of Duty szépsége, hogy a játékosok széles köre számára elérhető, különösen a Warzone battle royale élménye.

Van egy apa-fiú duó, akik már sok éve együtt streamelnek, de a duó idősebb tagja egyedül is szeretett volna egy szóló meccset nyerni. Az apa nem csak a győzelmet szerezte meg, hanem egy teljes beszédet is mondott szeretett nézőinek.

„Kezdek kifulladni” – mondta a Papa néven ismert streamer, miután megszerezte a győzelmet a 64. szóló próbálkozásán.”Először is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki végignézte az utat, döcögős és néha dicsőséges volt”.

65 year old gets his first ever solo Warzone win on Caldera, after 64 attempts. Heartwarming speech ensues. from LivestreamFail

„Sok volt a csúcs és sok a mélypont, sokat tanultam magamtól és a csapattársaimtól, hogy törekedjek arra, hogy jobb legyek és tanuljak, miközben veszítek” – mondta Papa. Ezután a „nemzethez” fordult, és azt mondta, hogy

„ti is annyira akartátok ezt a győzelmet, mint én”, – bár ez a sor részben félbeszakadt, mivel a streamer láthatóan elérzékenyült.

„Mindig hálás leszek nektek, hogy velem lógtok, még egyszer köszönöm mindenkinek” – fejezte be.

Hogy mi Papa következő nagy célja, azt nem még nem tudni. 

kép/forrás: Reddit, FatherSonGaming

Betöltés...
Keresés
Keresés