A Riot korábban eszközölte az autofill változásokat – Szerinted helyesen döntöttek?

A League of Legends autofill funkciója felettébb vitatott a League of Legends játékosok körében. Bár praktikus a várakozási idő csökkentésére, a játékosok nem szeretik, ha olyan pozícióban kell játszaniuk egy ranked játékban, ami nem esik jól nekik.

A mid és bot lane mainekre ez különösen igaz, mivel gyakran kapnak másodlagos szerepet vagy autofillt – már csak azért is, mert rengeteg játékos akarja ezt a két pozíciót.

Ez nem volt teljesen kiegyensúlyozott.

A supportokat általában az autofill védelem védte ettől, a Riot garantálta a játékosoknak az egyik preferált pozíciót, ha a közelmúltban játszottak egy meccset az adott szerepkörben.

Azonban ez hamarosan megváltozik, mivel a League of Legends játékosok észrevették, hogy a LoL 12.17-es patch részeként – a patch jegyzetekben való értesítés nélkül – eltávolították az autofill védelmet a supportok számára.

A Riot megerősítette, hogy ez egy tervezett változás volt, amit egy hiba miatt korábban adtak ki.

Autofill protection change from leagueoflegends

Bár néhány játékos elégedetlen volt a változtatással, a Riot fejlesztője hozzátette, hogy az autofill a rangsorolt élmény szükséges része, hogy a várakozási időt alacsonyan tartsák. A változások azonban messze túlmutatnak azon, amit a játékosok jelenleg láthatnak.

Ti mit gondoltok ezekről az autofill változásokról?

Betöltés...
Keresés
Keresés