Szexuális aktust imitált a Fortnite profi játékos – Repült a ban!

Clix 2018 óta küzdötte fel magát a platform legnépszerűbb profi Fortnite játékosai közé.

A 17 éves srác több mint ötmillió követőt gyűjtött össze a Twitchen – és átlagosan 10.000 körüli nézőszámot produkál minden egyes streamjén.

Tegnap viszont kitiltották a platformról a GTA RP játék közbeni “szexuális viselkedés” miatt.

A Clix csatornájára látogatókat egyszerűen a következő üzenet fogadja: “Ez a csatorna átmenetileg nem elérhető a Twitch közösségi irányelveinek vagy szolgáltatási feltételeinek megsértése miatt”.

Alig néhány órával a kitiltása után Clix a Twitter-fiókján fedte fel a kitiltásának okát, hogy a többi rajongó is tudja, hogy miért nem találják a csatornáját.

Ezt írta: “Őrület, hogy én hét napos eltiltást kapok a GTA RP-ben teljesen felöltözve azonos neműek “szexuális viselkedésért”, de egy lány, aki streamelte magát, miközben tényleg élőben szexelt, ugyanolyan hét napos eltiltást kap, mint én, lol tesó, nem bírom…”.

Clix a tweetjére egy klippel válaszolt a legutóbbi streamjéből, azt állítva, hogy a klip az oka annak, hogy kitiltották.

Clixnek lehetősége lesz fellebbezni a tiltása ellen, hogy esetleg gyorsabban visszatérhessen a streameléshez, de bármi is történjen – a rajongók egy hét múlva újra láthatják kedvenc Fortnite Pro-jukat a Twitchen.

Mit gondoltok, jogos volt a 7 napos tiltás?

Betöltés...
Keresés
Keresés