További Chamber nerfek, Fade és a Cypher változások – A VALORANT fejlesztők kitálaltak

A VALORANT legújabb ügynökei közül többeket is változásokkal sújtanak a jövőben, jelentette be ma a Riot Games.

A Riot a legutóbbi State of the Agents blogbejegyzésben elárulta, hogy Chamber nerfeken fog átesni, mert a fejlesztők szerint „túl erős”.

Eközben más ügynököket, mint például Fade-et is finomítani fogják a jövőben, míg Cypher-t frissíthetik.

Chamber az egyik legnépszerűbb ügynök volt a ranked és a profi játékban, mivel képes volt tartani a flanket és könnyen elteleportálni minden veszély elől. Az 5.03-as patchben több nerfet is kapott, ám a jövőben további nerfeken fog átesni, mivel még mindig uralja a profi játékot.

Chamber lett a legnépszerűbb ügynök az augusztus 31-én kezdődött VALORANT Championsön a RunItBack.gg szerint.

Fade a második legnépszerűbb ügynök a Championsben, 53,85 százalékos választási aránnyal. Mivel a játékba való bevezetése óta elsöprő népszerűségnek örvend, a Riot lecsaphat rá némi nerffel. A Riot szerint Fade a kezdeményezői szerepkör egyes területein túlteljesített, és a kitjét a jövőben „tuningolni” fogják.

Cypher viszont az egyik legalacsonyabb pick-aránnyal rendelkezik a Championsben, 6,92 százalékkal, ami a legalacsonyabb. A jövőben változások elé nézhet, de a Riot nem árult el részleteket. „Alaposan megvizsgáljuk Cyphert, hogy kitaláljuk, milyen frissítésekre lehet szüksége ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő helyét.” – mondta a Riot.

Az ügynököket érintő korábbi változtatások, mint például Phoenix, szintén sikeresek voltak, a párbajozó győzelmi aránya nőtt a ranglistán, mondta a Riot.

Mit gondoltok, ezek a nerfek a földbe fogják döngölni Chambert?

Betöltés...
Keresés
Keresés