Megverte egy liftben, majd meggyilkolta pasiját az Instagram sztár

Az OnlyFans modell és Instagram sztár Courtney Clenney meggyilkolta a barátját, ám már hónapokkal a tragédia előtt is megtámadta őt egy liftben – közölte a rendőrség. A hölgyet augusztus 10-én vették őrizetbe Hawaiin, halálos fegyverrel elkövetett gyilkosság bűntette miatt.

A 26 éves nő Christian Obumselit állítólag egy családi vita során ölte meg.

Bár Clenney ügyvédje azzal érvelt, hogy önvédelemből cselekedett, Obumseli családja felszólította a hatóságokat, hogy tartóztassák le, mondván, szerintük a férfi nem jelentett veszélyt. Most a hatóságok nyilvánosságra hoztak egy korábban készült felvételt.

Ezek egy liftben készültek, 2022 februárjában, két hónappal a tragédia előtt.

Katherine Fernandez Rundle Miami-Dade államügyész kifejtette, hogy a videón a modell látható, mint „elsődleges támadó”, és segíthet cáfolni az ügyvédje állításait, miszerint önvédelemből szúrta le Obumselit.

A miami rendőrség szóvivője azt mondta: „Tudjuk, hogy veszekedtek, mielőtt leszúrta volna a férfit”.

Obumseli családjának ügyvédje, Larry Handfield korábban bírálta azokat az állításokat, amelyek szerint Clenney önvédelemből cselekedett, mondván, hogy a rendőrséget befolyásolta a „szőke haja és kék szeme”.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Courtney Tailor (@courtneytailor) által megosztott bejegyzés

Megjegyezte azt is, hogy Kaliforniában nyílt elfogatóparancs van ellene egy 2015-ös, nyilvános ittassággal kapcsolatos ügy miatt.

A bírósági dokumentumok szerint 2020 szeptemberében Texasban is letartóztatták ittas vezetésért.

forrás: ITT és ITT 

Betöltés...
Keresés
Keresés