Zilean 1000 napja nem kapott új LoL skint – Ám van, aki 1380 napnál tart!

A League of Legends nem szűkölködik skinekben, és havonta újabbak érkeznek a játékba, de a kozmetikai tartalmak áradata ellenére vannak bajnokok, akik kimaradnak ezekből a tartalmakból.

Ahogy arra a Reddit rámutatott, most már 1000 nap telt el azóta, hogy Zilean utoljára új külsőt kapott, a Sugar Rush Zilean 2019. december 17-én érkezett.

Azóta semmi jele nem volt annak, hogy új skin érkezne.

Bár ez egy komor igazság a bajnok rajongói számára, nem példa nélküli. Korábban két olyan periódus is volt, amikor Zilean több mint 1000 napot töltött új külső nélkül. Az első 2011 és 2015 között volt, és onnantól kezdve, amikor Blood Moon Zilean érkezett, ismét több mint 1000 nap telt el, mire a legújabb skin csatlakozott a játékhoz.

Ám van, aki megelőzi a Chronokeepert.

Mint például Udyr, aki több mint 1120 napja nem látott új skint, Dr. Mundo pedig több mint 1380 napja. Mindkét bajnok nemrég teljes átdolgozást kapott, amely frissítette a régi skineket, ám ez talán nem kifogás arra, hogy valóban jó lenne egy új kinézet mindkét bajnoknak.

Nem világos, hogy Zilean és a többi bajnok miért nem kapott újabban semmilyen szeretetet. Jelenleg mindössze hét skin van Zilean számára a League of Legendsben, ebből kettő legacy skin. Ez azt jelenti, hogy a bajnokot újonnan megismerő játékosok csak négy közül választhatnak, de szerencsére van köztük néhány egyedi kinézetű is.

 

A világ minden táján élő Zilean mainek érdekében reméljük, hogy valamikor hamarosan új külsőt kap a League bajnoka.

Mit gondoltok, melyik skincsaládba illene bele?

Betöltés...
Keresés
Keresés