Több mint 5 millió dollár értékű Steam fiókot bannoltak

A CS:GO skinek elég sok pénzt érhetnek, a legdrágábbak több százezer dollárért is elkelnek. A “Seacat” nevű felhasználónak elég sok ilyenje volt, a ritka és exkluzív kozmetikumok nyilvános készletei összesen körülbelül 4,7 millió dollárt tettek ki.

A fiókot azonban szeptember 15-én bannolták a játékból, így a skinek valószínűleg örökre elvesztek.

A Twitter-felhasználó ‘Exerpas‘ értesítette a skin-közösséget Seacat kitiltásáról, és megmutatta a kiterjedt készletét is. Ez négy StatTrak M4A4 Howl-t tartalmaz négy iBuyPower holo matricával, amelyek közül az egyiknek a világ legjobb floatja mindössze 0,0033.

Számos Souvenir Dragon Lore is odaveszhetett – mindegyik gyári új állapotban -, valamint ritka matricák a 2014-es Katowice Majorról. Plusz ott vannak a kések, amelyek között zafír, rubin és jáde skinek sora található, gyakorlatilag minden késből, ami a CSGO-ban létezik.

A fiók legutóbbi megfelelő értékelése 4.693.106,86 dollár volt júliusban, egy másik skin-fanatikus, “GaryTCxD” szerint.

A Steamen game bant kapni a Valve szerint olyan, mint egy VAC tiltás.

“A játéktilalom hatásait a fejlesztő határozza meg, és azoknak összhangban kell lenniük a VAC bannal, például nem lehet online játszani más játékosokkal és/vagy nem lehet az adott játékhoz tartozó tárgyakkal kereskedni” – áll a vállalat weboldalán.

Ez a tiltás azonban a csaláson kívül számos más okból is bekövetkezhet.

Lehet toxikus viselkedés, vagy Seacat fiókját tömegesen jelentették a játékosok. Ettől függetlenül, ha a tiltást nem változtatják meg, valószínűleg a közel 5 millió dolláros inventory örökre elzárva marad.

Mit gondoltok, mi történhetett az accounttal?

Betöltés...
Keresés
Keresés