A GTA 6 gameplay kiszivárogtatója tárgyalni akar?! – DRÁMA

Aki esetleg lemaradt volna róla, nemrég egy hatalmas leak látott napvilágot a GTA 6-ról, ami pillanatok alatt bejárta az internetet, erről ITT olvashatsz bővebben.

Most ugyanez a kiszivárogtató magát a fejlesztőt, a Rockstar Games-t keresi, és a jelek szerint „tárgyalni szeretne velük egy üzletről”.

Ez a kaotikus helyzet azután kezdődött, hogy egy teapotuberhacker nevű felhasználó a GTAForums.com-on közzétett egy ZIP-fájlt, amely több mint 90 videót tartalmazott, amelyek a GTA 6 előzetes build játékmenetét mutatták be.

Bár hivatalosan még mindig nem erősítette meg sem a Rockstar, sem maga a Take-Two, a gameplay videók megerősíteni látszanak, hiszen jogi úton eltávolították őket.

A GTA 6 fórumának sok tagja viszont szkeptikus maradt a szivárgással kapcsolatban, ami arra késztette a hackert, hogy egyre több információt tegyen közzé, hogy igazolja a hitelességét.

Ezért a hacker különböző képernyőképeket osztott meg a GTA 5 és a GTA 6 forráskódjáról.

Végül a hacker további fotókat és videókat tett közzé állítólag fejlesztés alatt álló felvételekről, amelyeken befejezetlen textúrák és modellek is szerepeltek.

Miután ezek a leakek felrobbantották az internetet teapotuberhacker frissítette az eredeti fórumbejegyzését, ahol egy üzletről akart tárgyalni egy Rockstar vagy Take Two alkalmazottal.

Tom Henderson szabadúszó író szerint a Twitteren valaki, aki a Rockstar vagy a Take-Two alkalmazottjának adta ki magát, kapcsolatba lépett a hackerrel.

A beszélgetésük során a hacker ismét megerősítette, hogy „nála van a GTA 5 és GTA 6” forráskódja és eszközei, és hogy ajánlatot keres a további kiszivárgások megakadályozására.

Amikor bizonyítékot kért, a hacker azt mondta a megszemélyesítőnek, hogy „az IT-csapat ellenőrizze az átkozott loggokat”.

Végül egy másik beszélgetésben azt állították, hogy a hacker eladja a GTA 5 forráskódját és annak assetjeit, és nem fogad el semmilyen ajánlatot 5 számjegyű összeg alatt.

Ezen kívül azt mondták, hogy a GTA 6 forráskódja „jelenleg nem eladó”.

Mit gondoltok, sikerül a hackernek üzletet kötni, vagy sem?

Betöltés...
Keresés
Keresés