A Twitch királynője már megint költözködött – Hova és miért?

Pokimane a Twitch egyik legsikeresebb alkotója. Természetesen nyolc millió rajongója mind érdeklődik a mindennapjai iránt. A streamer tehát nemrég megosztotta velük, hogy ismét új lakásba költözött – és azt is elmondta, hogy miért.

Volt néhány tényező, ami arra késztette, hogy a bérleti szerződés meghosszabbítása helyett más otthont keressen.

Egyrészt azt állította, hogy a régi streaming szobájában nem volt elég természetes fény, ami szerinte nagy hatással volt a cirkadián ritmusára és az általános mentális egészségére. Emellett nem volt nagy rajongója az erkélyének sem, amely közvetlenül az utcára nézett.

Ez a meditációs vagy relaxációs időszakokban nem kívánt hangulatot biztosított számára, amit inkább a dudaszó és a forgalom hangjai nélkül szeretett volna. „Lejárt a bérleti szerződésem, és a régi lakásomban akartam maradni” – magyarázta.

„Tulajdonképpen nagyszerű volt. Az internet is nagyon jó volt. Tetszett a hely”.

„De nem volt mód arra, hogy úgy állítsam be a streaming felszerelésemet, hogy természetes megvilágításom legyen” – tette hozzá. „És amikor tíz órán keresztül streamelek, és délelőtt kezdek, mire végzek, nincs napfény odakint”.

„Ez megzavarta a cirkadián ritmusomat”.

Szerencsére Pokimane úgy tűnik, nagyon örül az új lakásának, és azt mondja, „biztonságban és boldognak” érzi magát az új helyen.

Sok boldogságot kívánunk neki!

kép/forrás: ITT 

Betöltés...
Keresés
Keresés