Új Valorant Mobile részletek szivárogtak ki a Google Play Áruházból

Régóta ismert, hogy a Riot fejleszti a Valorant mobilos változatát. A játékosok azonban a Google Play Áruházban felbukkanó új információknak köszönhetően most először láthatják, hogy milyen is lesz.

Az alkalmazásboltba feltöltött, kiszivárgott screenshotok sorozata a bejelentkezési és a betöltő képernyőket, valamint egy “rendes” lobbit is mutatnak.

Bár egyelőre nincs játékbeli betekintés, ez mégis azt jelenti, hogy a Riot valamikor hamarosan elkezdi tesztelni a mobil FPS-t.

A 2021 júliusában történt eredeti bejelentés óta nem sok mindent mondtak a projektről. A fejlesztők szűkszavúan nyilatkoztak a Valorant Mobile előrehaladásáról.

A játékon belüli screenshotok mellett a kiszivárogtató DannyINTEL azt is elmondta, hogy a Valorant Mobile játéktesztje jelenleg is zajlik a Google Playen. Persze ez egy privát bétán keresztül áll nyitva egy szűk körű csoport számára.

A Valorant Mobile kiszivárgott részleteket tartalmazó rész megerősíti, hogy az a néhány felhasználó, aki jelenleg hozzáférhet a játékhoz, NDA alatt áll: “Ez egy fejlesztés alatt álló prototípus, és NDA alatt állsz, hogy semmilyen információt nem oszthatsz meg senkivel a Rioton vagy a többi F&F [friends and family] résztvevőn kívül”.

A Valorant a debütálása óta hullámokat vetett a kompetitív játéktérben, és a játék népszerűsége csak tovább növekszik, ahogy a Riot folyamatosan új pályákat, karaktereket és funkciókat ad hozzá.

A cikk írásakor jelenleg nincs megjelenési dátuma a mobilos Valorantnak.

Mit gondoltok, érdemes lesz kipróbálni?

Betöltés...
Keresés
Keresés