A Fortnite leaker azt állítja, hogy az Epic lovagolható repülő állatokat fejleszt

Az Epic néhány hónappal ezelőtt, a Chapter 3 Season 3 kezdetén adta hozzá a vadállatok meglovaglásának lehetőségét. Ez a frissítés azonban korlátozásokkal járt: a játékosok csak vaddisznók és farkasok nyergébe pattanhattak.

A fejlesztők legalább elég egyszerűvé tették az állatok meglovaglását. Egy vaddisznó vagy farkas meglovaglásához a felhasználóknak csak meg kell célozniuk az állat hátát, és meg kell nyomniuk az ugrás gombot.

Az állatok meglovaglása azonban egy kicsit bonyolultabbá válhat, ha beigazolódik a repülő vadállatokról szóló legújabb kiszivárogtatás.

A megbízható szivárogtató, HYPEX nemrég közzétett Twitter-bejegyzése szerint az Epic Games “lovagolható repülő állatokon” dolgozik.

A jelek szerint a játékosok képesek lesznek boostolni és idle-t használni, miközben az állat hátán ülnek. A szivárogtató azt is feltételezi, hogy ezek a törekvések magyarázatot adhatnak a Saddler (nyereg) item létezésére.

Az Epic egyelőre nem erősítette meg, hogy a Fortnite lovagolható repülő állatokkal fog bővülni. Így, ha a szivárgás igaznak bizonyul, egyelőre nincs szó arról, hogy pontosan mikor érkeznek majd a szigetre.

Mit gondoltok, kellenek ezek a repülő állatok?

Betöltés...
Keresés
Keresés