Halloween után érkezik a virágzás! – Íme az új Spirit Blossom gárda

A League of Legends egyik legnépszerűbb közelmúltbeli skincsaládja meglepetésszerűen visszatér a játékba az idei világbajnoki eseményhez, egy maroknyi új bajnokkal, fantasztikus ruhákban.

Ezúttal Syndra, Tristana, Soraka, Evelynn, Sett, Aphelios, Yorick, Darius és Master Yi csatlakozik a vándorló szellemek földjéhez.

Master Yi az új Spirit Blossom skinjének Prestige változatát is megkapja, amely elérhető lesz az eseményen keresztül.

Ha külön-külön szeretnéd megtekinteni a skineket, akkor a nevekre kattintva megtekintheted őket!

A skinek mindegyike a Spirit Blossom néven ismert misztikus rózsaszín virágokkal borított bajnokokat ábrázolja, valamint könnyű, keleti stílusú ruházatot viselnek. Az egyes skinek sok effektje vadon élő állatokat, például farkasokat és pillangókat is tartalmaz.

Az olyan bajnokok számára, mint Evelynn, Yorick és Darius, ez a stílus nagy lépés a szokásos, komorabb tematikájuktól, de a világos színek lehetővé teszik, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek ebbe az univerzumba.

Jelenleg nem világos, hogy az összes ilyen skin egyszerre fog-e megjelenni. Valószínű, hogy két patchre lesznek felosztva, hogy a játékosokat lekössék, ami valószínűleg egy Spirit Blossom eseményt jelent majd, ami egybeesik a skinekkel.

A játékosok várhatják, hogy ismét bejárják Spirit Blossom világát, amikor legalább néhány ilyen skin október 5-én, a 12.19-es patch-el életbe lép, és hamarosan készen áll a PBE-n való tesztelésre.

Valószínűleg hamarosan megjelenik egy hivatalos trailer, amely bemutatja ezeket a skineket a Riftben, valamint információk arról, hogy mindegyiket egyszerre lehet-e majd megvásárolni.

Mit gondoltok a skinekről?

Betöltés...
Keresés
Keresés