A Riot becsempészett egy kis Akali buffot a 2022-es világbajnokság előtt

Közeledik a Worlds 2022, és a játékosok most már tudják, hogyan fog kinézni a játék a nagy eseményre, mivel a League of Legends 12.18-as patchje – amivel a profik játszani fognak -, már aktív az élő szervereken.

Bár a világbajnokságon az Udyr átdolgozás ki lesz kapcsolva, minden más fair game lesz. Ez magában foglal számos nemrégiben történt változtatást, mint például egy nagy Maokai-felújítást és apró változtatásokat a metában nagyjából minden sávban.

Azonban az utolsó órában a Riot egy utolsó hotfix buffot nyomott egy bajnok számára.

És ez nem más volt, mint Akali.

A Fist of Shadow eddig is tisztességes helyen volt a metában, de a Riot a 2022-es világbajnokság előtt adott neki egy kis ajándékot.

Ez csak egy apró változás Akali számára:

  • Mostantól True Visiont kap három másodpercig, ha a Shuriken Flipjével eltalál egy ellenfelet.

Ez egy apró, de jelentős változás, hiszen ez segíthet Akalinak olyan ellenfelek ellen harcolni, mint Evelynn, Shaco, Akshan és persze Teemo.

Ez nem egy hatalmas számbeli változás, és csak matchup-specifikus, de bizonyos helyzetekben ez jelentheti a különbséget.

Vajon a buff azt jelenti, hogy Akalit a 2022-es világbajnokságon fogjuk látni? Ezt még meg kell várni. De globálisan Akali 19,8%-ban volt jelen a profi játékban a nyáron – nem a legrosszabb, de határozottan messze van attól, hogy a meta alapját képezze. Ez a kis változás azonban jól jöhet, ha a matchup megkívánja.

Mit gondoltok, felkapják majd a hőst?

Betöltés...
Keresés
Keresés