“Jó, hogy kiszedték a slide cancelt” – Még a streamer is egyetért a “hétköznapi” játékosokkal

A slide canceling a játék megjelenése óta fontos része volt a Warzone-nak. Nem csak a mozgásod sebességét növeli, de megnehezítheti az ellenfeled számára, hogy lövöldözés közben eltaláljon.

Bár a slide canceling egy bug volt, a fejlesztők megtartották, mint mechanikát, ám ezt most teljesen eltávolították a Modern Warfare 2-ből és a Warzone 2-ből.

Ez nyilvánvalóan sok vitát váltott ki a közösségben, sok játékos és streamer fejtette ki véleményét az eltávolítással kapcsolatban.

Most NICKMERCS elárulta, mit gondol a slide canceling hiányáról az MW2-ben, és elmondta, miért gondolja, hogy ez valójában nagyszerű dolog a játék általános egészségének szempontjából.

“Nem voltam a slide canceling rajongója” – mondta Nick. “Szerintem az analóg lefelé nyomása így két másodpercenként, naponta ezerszer nevetséges. Azonban azok az emberek, akik úgy gondolják, hogy a slide cancel nem adott skill gapet a játékba, azok kib*szott hülyék.”

Természetesen a jó célzás és a megfelelő pozicionálás segít abban, hogy több játékot nyerj a Warzone-ban, de tagadhatatlan, hogy a movement nagyon fontos. Ez különösen igaz a közeli tűzharcokban, ahol mobilitás életben tarthat téged, és ahhoz vezethet, hogy az ellenfél elhibázza a lövéseket.

Nick szerint azonban a slide canceling csak egy idegesítő mechanika, amely végső soron egészségtelen módon osztja meg a közösség alkalmi és kompetitív játékosbázisát.

Ehelyett a tartalomgyártó úgy véli, a fejlesztőknek más módszereket kellene találniuk, amelyekkel a játékosok megmutathatják a skilljüket. “Tetszik, hogy kivették, szerintem [a slide canceling] kib*szott nagy hülyeség. Szerintem vannak más módok is a képességbeli hiányosságok megvalósítására anélkül, hogy eltörnéd a hüvelykujjadat.”

Röviden tömören NICKMERCS érti, hogy a slide cancelt a jobb játékosok használják, és aki nem így gondolja az “idióta”, de azt is megéri, hogy ez egy átlagos játékosnak nem egy élmény.

Ti hogy érezitek, jobb lesz mindkét játék nélküle vagy hiányzik majd a slide cancel?

Betöltés...
Keresés
Keresés