A streamer feltárja a csaló Warzone streamerek leleplezésének egyszerű módját

Bár a RICOCHET anti-cheat megjelenése nagy százalékban segített enyhíteni a Warzone-ban a hackerek számát, még mindig vannak olyan játékosok, akiknek sikerül átcsúszniuk a rostán.

Sajnos a csalók miatt a játékban gyakran nehéz eldönteni, hogy egy játékos valóban képzett-e, vagy csalást használ a győzelmek megszerzésére.

Ez nyilvánvalóan hatalmas problémának bizonyult a CoD streaming szcénájában, sok játékos gyakran a Warzone tartalomgyártóit gyanúsítja különböző csalásokkal, lehet az VPN, wallhack, vagy egyenes aimbot.

Ez számos “hackusation” csatornához vezetett, amelyek célja, hogy leleplezzék a nagy neveket a játékban használt csalások miatt.

NICKMERCS azonban úgy véli, hogy van egy egyszerű módja annak feltárására, hogy mely streamerek használnak csalásokat a Warzone-ban.

“Szerintem biztosan vannak emberek, akik csalnak” – magyarázta Nick. “Csak várj a LAN-ig… ha teljesítenek vagy alulteljesítenek, az jó sokat elárul arról, amit tudni akarsz”.

“Ha nézel egy LAN-t, és egy teljesen más játékost látsz, az szerintem probléma” – mondta a streamer. “Figyelj, nem mindenki lesz képes minden alkalommal teljesíteni, de a Call of Duty LAN-on egy egész napot játszunk – körülbelül egy nyolcórás streamet.” – célozva arra, hogy 8 óra leforgása alatt, ezeknek a játékosoknak nem lehet mindig rossz játékuk.

Gondolom itt a “legjobb női Warzone streamerre” gondolt, Nadiara, aki elég csúnyán besült a teljesítménye miatt.

Így játszik egy 8 K/D-s Warzone profi?! – Csúnyán besült a csalással vádolt streamer hölgy

Nick ezután megjegyezte, hogy a legutóbbi CoD LAN eseményen a streamerek játszhattak a Warzone 2-vel és a Modern Warfare 2 különböző többjátékos módjaival. “Nem az idegességről beszélek, látod ezt a srácot vagy lányt, és hihetetlenül jól teljesítenek online, aztán eljutnak a LAN-ra, és egyszerűen kib*szottul szörnyűek. Ez egy kib*szott probléma, ez egy gond.”

Ez után felhozta Aydant és Diaz Biffle-t, akik többször is bizonyítottak már LAN eventeken, és aki úgy gondolja, hogy ők is csalnak, azoknak nyilván valami más bajuk van.

Hogy a Warzone 2 és a Modern Warfare 2 esetében lesz-e hacker probléma, az még nem derült ki, de Nick egyelőre úgy véli, hogy a LAN-teljesítmények még mindig a legjobb módszer a potenciális hackerek kiszűrésére.

Mit gondoltok, melyik streamer az, aki csal?

kép: KennyKSD

Betöltés...
Keresés
Keresés