Asmongold és Valkyrae a hirdetéseket okolja a “Twitch megöléséért”

A dráma a Twitchnél csak nem akar véget érni. Egy nappal azután, hogy az Amazon tulajdonában lévő platform a közösség visszhangja után betiltotta a kiválasztott szerencsejátékos weboldalakat, a platform bejelentette, hogy nem hajtja végre a régóta kért 70/30-as bevételi felosztást.

Ehelyett 2023 júniusától kezdődően a nagyobb streamerek, akiknek volt 70/30-as felosztásuk, csak 100.000 dolláros részbevételt kapnak, és minden, ami ezután következik, a szokásos 50/50-es felosztásban részesül.

A Twitch az oldal működtetésének “magas költségeire” hivatkozott annak okaként, hogy nem a 70/30-as felosztás a norma minden streamer számára, és ez nem tetszik a streaming világ néhány nagy nevének.

“A túlzott reklámok megölik a Twitchet” – jegyezte meg. “Bemész egy streamre, és azt írja, hogy 1/6 reklámot játszottak le, átmész egy másik fülre, aztán visszajössz, és a videólejátszó összeomlott”.

A 100 Thieves társtulajdonosa, Valkyrae szintén a Twitch reklámjait szidta, a YouTuber “kapzsisággal” vádolta a platformot.

“Megölik a nézői bázisukat még több hirdetéssel, és bántják a cégük gerincét, az alkotókat” – kommentálta. “Mindkét platform sikerét szeretnénk látni, hiszen a verseny jó, de a Twitch dobálózik”.

Te mit gondolsz?

Betöltés...
Keresés
Keresés