Game-breaking bug sújtja a Modern Warfare 2 bétáját – Ne bízz a füstben!

Ahogy először a Redditen osztotta meg “GT-Ranz“, – mielőtt a CharlieIntel terjesztette volna -, a sniper scope-pal való célzás teljesen eltünteti a füst effekteket a pályáról.

A videó bemutatja, hogy a Mercado Las Almas mapon a középső sáv el van füstölve, ezért a játékos nem tudott átlátni a kapukon. Ám miután bele nézett a sniper scope-ba a játék eltávolított minden füstöt a területről, így közvetlenül át lehetett látni a másik oldalra.

Azt nem tudni, hogy ez egy vissztatérő bug, vagy platform, esetleg játék specifikus, de nyilvánvaló, hogy a kiválasztott játékosok számára nagy előnyt jelent, ha egyenesen figyelmen kívül tudják hagyni a füstöt. Korábban csak a thermal scope-ot tervezték arra, hogy átlásson a füstön.

A Modern Warfare 2 bétában azonban úgy tűnik, hogy valami bug csúszott a rendszerbe.

Sajnos az ilyen game-breaking probléma az új Call of Duty-címek megjelenésekor némileg trendszerűvé vált. A Modern Warfare 2019-ben is hasonló hiba tette tönkre a meccseket hetekkel a megjelenés után. A Black Ops Cold Warban is voltak problémák a füsttel, olyan súlyosak, hogy egy évig nem voltak sniperek a kompetitív játékban.

Mivel a Modern Warfare 2 még csak most van bétában, van rá esély, hogy a bug ezen új esetét még a megjelenés előtt kijavítják. De a sorozat eddigi eredményeit tekintve ugyanilyen valószínű, hogy a javítás jó ideig eltart.

Ám itt még nincs vége.

Ha ez nem lenne elég, vannak one way smoke-ok is, ami azt jelenti, hogy a füstben álló személy ki lát a füstből, de aki kívül van, az nem lát be!

Te milyen bugokkal találkoztál már?

Betöltés...
Keresés
Keresés