Hányan játszanak most a Cyberpunk 2077-tel? – A játékosok száma 2022-ben

A Cyberpunk 2077 óriási lendületet kapott a játékosok számában, köszönhetően az 1.6-os javítócsomag megjelenésének és a népszerű Netflix anime sorozatnak – Cyberpunk: Edgerunners. Bár a játék a megjelenéskor sok vegyes és negatív visszajelzést kapott, a fejlesztők a különböző hibák orvoslásával foglalatoskodtak.

Valójában a játék a 2020-as debütálás óta jelentős átalakításon ment keresztül. A CD Projekt Red nemrég vázolta fel a Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC-t, amely a cím tartalmát hivatott lezárni.

A közelgő DLC-t és a Cyberpunk: Edgerunners DLC-t övező hype miatt nem nehéz megérteni, miért ugrott a játékosszám az egekbe.

Ha tehát kíváncsi vagy, hányan játszanak a Cyberpunk 2077-tel, vagy csak szeretnéd látni, hogyan alakulnak a számok 2022-ben, akkor jó helyen jársz!

A cikk írásakor a Cyberpunk 2077 játékosainak száma jelenleg 89.387 csúcsjátékos a játék Steam verzióján. Ne feledjük, hogy ezek a számok nem veszik figyelembe azokat, akik Xbox One-on, Xbox Series X| S-en, PS4-en, PS5-ön és Google Stadionon játszanak.

Egy Cyberpunk fejlesztő azonban nemrég azt tweetelte,

hogy a játéknak már több mint 1 millió játékosa van az összes platformon.

Ez az első alkalom, hogy a játék megjelenése óta ilyen számokat ért el, és ez egy figyelemre méltó növekedés a megjelenés óta. Az elmúlt 30 napban a SteamCharts szerint a játék aktív játékosainak száma megduplázódott, a Steam-en átlagosan 10.000 körüli értékről több mint 24.000-re emelkedett.

Azzal, hogy a játék nemrég megkapta az új 1.6-os Edgerunners javítócsomagot és a Cyberpunk: Edgerunners animesorozat elindulását, a Cyberpunk 2077 játékosainak száma robbanásszerűen megnőtt. Ez a szám valószínűleg ismét emelkedni fog, amikor jövőre megjelenik az új Phantom Liberty DLC.

Annak ellenére, hogy a Cyberpunk 2077 rázósan indult, úgy tűnik, hogy a játék mostanra jelentős fellendülésen megy keresztül. Hogy az újonnan szerzett népszerűség meddig tart, azt még nem tudjuk. De egyelőre a Cyberpunk büszkén ül a legnépszerűbb címek között.

Te kipróbáltad a játékot mostanában?

Betöltés...
Keresés
Keresés