Késsel fenyegették a megkötözött üzletvezetőt a “Pokémon” tolvajok

A  Pokémon őrület legutóbbi áldozata egy képregénybolt tulajdonosa a pennsylvaniai Lower Southamptonban, akit néhány nappal ezelőtt megkötöztek a tolvajok. Sőt, késsel fenyegették meg, hogy megölik.

A Patch beszámolója szerint a Lower Southampton-i rendőrséget vasárnap egy képregénybolthoz hívták, miután két férfi bement az üzletbe, és segítséget kértek a tulajdonostól, hogy leemelje az árut a felső polcról.

Amikor a tulajdonos felment a létrára, hogy megszerezze az árut, az egyik férfi lerángatta a földre, és ütni kezdték.

Ezután egy fekete zsinórral megkötözték, és kést szorítottak a férfi torkához, – azzal fenyegették meg, hogy megölik, ha nem működik együtt. Végül a két férfi elővette a zsákokat, és megpakolták azokat különböző

Pokémon kártyákkal, akciófigurákkal, készpénzzel, könyvekkel és a bolt tulajdonosának egyéb tárgyaival, például a kulcsaival és a laptopjával.

Miután a rendőrség üldözőbe vette őket az erdőben, a két gyanúsított otthagyta a zsákokat, de a duót még nem találták meg. Az egyik gyanúsított fekete kapucnis pulóvert, farmert és tornacipőt viselt.

A másik gyanúsított Deadpool pólót, fekete nadrágot és tornacipőt. A bizonyítékokat a pennsylvaniai rendőrség bűnügyi laboratóriumába küldik törvényszéki elemzésre.

Vajon meddig tart még ez a Pokémonos őrület? 

 

Betöltés...
Keresés
Keresés