Napi 400 forintból él a fiatal TikToker – Mutatjuk, hogyan csinálja!

A TikToker egyre nagyobb népszerűségre tesz szert spórolás témában. Az “everylittlepenny” névre hallgat, mert az ő tartalmainál valóban minden fillér számít. A 26 éves alkotó (valódi nevén Kathryn) megmutatja nézőinek,

hogyan tudnak spórolni a legszűkösebb költségvetésből olyan dolgokon, mint az étel, a számlák és egyebek.

Kezdetnek Kathryn – aki az Egyesült Királyságból, Manchesterből származik – ki akarta próbálni, hogy vajon túl tud-e élni egy napot mindössze 1 fontból az az körülbelül 460 magyar forintnak megfelelő összegből.

Nem ez volt az első próbálkozása, sokszor teljesítette ezt a “kihívást” különböző üzletekkel is. Legtöbbször az Aldiban és a Tescóban vásárolt nagyon olcsón, és ezek az üzletek, különösen az esti órákban hazánkban is kínálnak jó akciókat.

“A jelenlegi megélhetési költségválság és a folyamatosan növekvő infláció miatt sok embernek kell megszorításokat eszközölnie, hogy meg tudjanak élni” – mondta Kathryn a NeedtoKnowOnline-nak adott nyilatkozatában.

“Sok ember számára nem számít, hogy mennyit spórolnak; az igazi probléma az, hogy az átlagos megélhetési költségek folyamatosan emelkednek, de a fizetések nem nőnek ugyanilyen ütemben”.

Kathryn a napi 400 forintos kihívása során olyan ételekből állította össze a napját, mint akciós burgonya, porleves, és konzerv barack. És bár olcsónak olcsó volt, kifejezetten kiemelte, hogy nagyon tápanyagszegény az egész.

Bár a TikToker tartalma hasznos lehet, néhány kommentelő rámutat a “szomorú” valóságra, hogy ilyen extrém költségvetésből meg lehet éppen élni, de tápanyaghiányért cserébe.

A csatornáját ITT éred el, ha megnéznéd a videóit.

Betöltés...
Keresés
Keresés